ADIYAMAN / MERKEZ - Fatih İmam Hatip Ortaokulu

HEDEF LGS

Hedef LGS çalışmaları başladı.

Kas

OKUL MÜDÜRÜMÜZ VE REHBER ÖĞRETMENİMİZ EŞLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN TOPLANTIDA ÖĞRENCİ VELİLERİMİZE HEDEF LGS VE İZLENECEK YOLLAR HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ.

Kas

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından okulumuzun da içinde bulunduğu Hedef LGS 2023 çalışmaları kapsamında 2022 yılında başlatılan çalışmalar bu yıl da devam etmektedir. Koordinatör öğretmenimiz Yunus AYİK'ın koordinesinde tüm branş öğretmenlerimizle çalışmalar yürütülüyor.

Ock