ADIYAMAN / MERKEZ - Fatih İmam Hatip Ortaokulu

Kadir ULUTAŞ - Okul Müdürü

1977 yılında Adıyaman ili Sincik ilçesine bağlı Düdan köyünde doğdu. İlkokulu kendi köyünde okudu. Ortaokulu Kahta YİBO´da bitirdikten sonra 1994 yılında da Kahta Lisesini bitirdi. 1995-1999 yılları arasında Dicle Üniversitesi Siirt Eğitim Fakültesini bitirdi. Aynı yıl Adıyaman Merkez Kikan İlkokulu´na öğretmen olarak atandı. Daha sonra Sincik Söğütlü Cumhuriyet İlköğretim Okulu´nda çalıştı. Kahya Cumhuriyet YİBO´da Müdür Yardımcılığı, Sincik Söğütlü Cumhuriyet Ortaokulu ve Atatürk Ortaokulu´nda okul müdürlüğü görevlerinde bulundu. 02.07.2019 tarihinde Adıyaman Merkez Fatih İmam Hatip Ortaokulu müdürlüğüne ataması yapıldı. Ayrıca Anadolu Ünversitesini bitirerek Sosyolog diploması da almıştır. Evli ve ikisi kız olmak üzere 3 çocuğu vardır.